TiMax termékek kizárólagos forgalmazójatermékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.
image
image
image

A TiMax SoundHub globális piacvezető szerepet tölt be az énekesek térbeli lokalizációjában a színpadokon, amely páratlan élményt, rugalmasságot és megbízhatóságot biztosít a prémium élő előadásoknak. Kiemelkedő hatást és elkötelezettséget biztosít a bemutató szektorok közönségei, küldöttei, vendégei, újságíróinak világszerte a dinamikus hangfeldolgozással, amely kombinálva van az integrált lejátszással és szerkesztéssel, valamint a sokoldalú térbeli rendereléssel és showcontrol munkafolyamatokkal. A

TiMax Tracker fejlett UWB radarkép-követéssel az előadókat vagy a színészeket követi a színpadon vagy esemény színterén három dimenzióban. Ez biztosítja, hogy a szereplők hangja már valós térben is lokalizálható, miközben a színpadon mozognak, megtartva a realizmust, az érthetőséget így a nézőközönség jobban beletud merűlni az adott színdarabba vagy előadásba.

http://www.outboard.co.uk

Ajánlatkérés

Amennyiben szeretné, hogy szakértő kollégánk felvegye Önnel a kapcsolatot kérjük, adja meg adatait és azt, hogy mely szolgáltatásunk iránt érdeklődik és egy munkanapon belül visszahívjuk.