Rólunk

Az 1996-ban alakult Votec Kft. fő tevékenysége rendezvények, előadások, könnyű- és komolyzenei koncertek, produkciók, céges rendezvények hangosítása, fény- és színpadtechnikai kivitelezése, igény szerint a rendezvényszervezés, a teljes lebonyolítással együtt.

A folyamatos technikai fejlesztések után a cég a már világszerte népszerű Renkus-Heinz hangtechnikai berendezések kizárólagos magyarországi disztribútoraként megkezdte a termékek forgalmazását és ezzel párhuzamosan elsősorban színházi előadások, élő koncertek hangosítását.

Több mint 15 éve a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Szegedi Nemzeti Színház hangtechnikai kiszolgálását végezzük, folyamatosan fejlesztve az adott hangrendszert.

Fő célunk partnereink minőségi kiszolgálása, élethű hangzás és maradandó zenei élmény  elérése.

Stadionokban, színházakban kialakításra kerülő rendszerek teljes körű tervezésével és kivitelezésével akár 100 V-os rendszerben is telepítésre kerülnek termékeink. Akár meglévő vagy tervezés alatt álló stadionok elektroakusztikai modellezésével tervező csapatunk 3D-s szoftvereink segítségével le tudják modellezni az akusztikai körülményeket és hibákat, amelyeket virtuális modellezésben meg is lehet hallgatni. Így a beruházás előtt az esetleges rossz méretezések kiszűrhetőek. Minden termékünk az ISO 9001-2009 minősítéssel rendelkezik, valamint megfelel az Európai Unióban előírt idetartozó tűzvédelmi jogszabályoknak.

 

Ajánlatkérés

Amennyiben szeretné, hogy szakértő kollégánk felvegye Önnel a kapcsolatot kérjük, adja meg adatait és azt, hogy mely szolgáltatásunk iránt érdeklődik és egy munkanapon belül visszahívjuk.