Hangtechnikai rendszerek tervezése

A beruházás legelső lépése, amivel sok százezret vagy akár milliókat is spórolhat, hogy pontosan meghatározzuk, milyen célra kívánjuk használni a hangosítást, mert a megfelelő kialakítás csak ez alapján valósítható meg. Fontos, hogy már a tervezés során az épület akusztikai adottságaihoz igazodva kerüljön megtervezésre a hangosítási rendszer, mert csak így érhető el a megfelelő hangminőség. A különböző helyszínek más paraméterekkel és más profillal rendelkeznek. A megfelelő eszközök kiválasztását a felhasználói igények mellett az építészeti, belsőépítészeti és akusztikai elvárások határozzák meg.

Akár meglévő vagy tervezés alatt épületek, helységek elektroakusztikai modellezésével tervező csapatunk 3D-s szoftvereink segítségével le tudják modellezni az akusztikai körülményeket és hibákat, amelyeket virtuális modellezésben meg is lehet hallgatni. Így a beruházás előtt az esetleges rossz méretezések kiszűrhetőek.

A tervezési és kivitelezési folyamat során tartjuk a kapcsolatot más szakágak kivitelezőivel. A rendszerben szereplő eszközök telepítése, a rendszer átadása, betanítása után a tesztüzem folyamán felmerülő finomítási, felhasználói változtatási igényeket elvégezzük és a folyamatos támogatás mellett lehetőséget biztosítunk időszakos karbantartási szerződésre.

image

Feature One

image

Feature Two

image

Feature Three

image

Feature Four

Ajánlatkérés

Amennyiben szeretné, hogy szakértő kollégánk felvegye Önnel a kapcsolatot kérjük, adja meg adatait és azt, hogy mely szolgáltatásunk iránt érdeklődik és egy munkanapon belül visszahívjuk.